جمعه، 25 فروردين 1391

پرسش :

چه کتاب‌هایی در مورد کرامات، سیره، نحوه ظهور و چگونگى حکومت امام زمان مطالعه کنیم؟

پاسخ :
یکی از وظایف منتظران ظهور امام مهدی(علیه السلام) آشنایی با ایشان، کراماتشان، نحوه ظهورشان و سیره آن حضرت در عصر ظهور می‌باشد. در اين زمينه، كتاب‌هاى متعدد و مختلفى تأليف شده است. در ادامه، برخى از كتاب‌هاى مهدوی فارسى معرفی مى‌شود:

1. مهدى موعود(عليه السلام)، ترجمه جلد سيزدهم بحارالأنوار، على دوانى.
2. حضرت امام حجة بن الحسن المهدى پيشواى دوازدهم(عليه السلام).
3. عزيز آل ياسين(عليه السلام)، محمد ملک على آبادى.
4. مهدى، انقلابى بزرگ، ناصر مكارم شيرازى.
5. قيام و انقلاب مهدى، مرتضى مطهرى.
6. جلوه هاى پنهانى امام عصر، حسين على پور.
7. منتخب الاثر، لطف الله صافى گلپايگانى.
8. مهدى منتظر در نهج البلاغه، مهدى فقيه ايمانى.
9. ترجمه‌ى الغدير، ج 13، زين العابدين قربانى.
10. شيفتگان حضرت مهدى، احمد قاضى زاهدى گلپايگانى.
11. عصر ظهور، على كورانى، ترجمه‌ى عباس جلالى.
12. ملاقات با امام عصر (علیه السلام)، سيد جعفر رفيعى.
13. روزنه‌اى به خورشيد، هاشم بحرانى، ترجمه‌ی سيدحسين افتخارزاده.
14. در انتظار خورشيد ولايت، عبدالرحمان انصارى.
15. امام زمان و سيد بحرالعلوم، سيد جعفر رفيعى.
16. بررسى طول عمر و ملاقات با امام زمان(علیه السلام) از روايات تا واقعيت، محسن علوى.
17. مجله‌ى تخصّصى انتظار، قم، مركز تخصصى مهدويت.

منبع: امام مهدى(عج)، رسول رضوى، انتشارات مركز مديريت حوزه علميه (1384).