شنبه، 26 فروردين 1391

پرسش :

در دوران بارداری هستم، کف دست هايم قرمز شده و مي سوزد علتش چیست؟

پاسخ :
شما دچار اريتم يا قرمزي کف دست شده ايد که به خاطر افزايش جريان خون در بافت هاي پوست به وجود مي آيد. مسئله جدي نيست، بلکه در نتيجه تغييرات موجود در رگ هاي خوني شما ايجاد مي شود.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).