شنبه، 26 فروردين 1391

پرسش :

فرزند بزرگ ترم نوجوان است (بين 13 تا 19 سال). آيا وجود يک کودک جديد مشکل ايجاد خواهد کرد؟

پاسخ :
بعضي از نوجوانان با مسئله بارداري شما به راحتي کنار مي آيند. اين مسئله براي بعضي از آن ها نيز بسيار ناراحت کننده خواهد بود و از اينکه شما باردار هستيد ممکن است خجالت بکشند. ممکن است نسبت به کودک جديد احساس تنفر داشته باشند؛ زيرا در واقع، براي آن ها يک رقيب محسوب مي شود؛ چراکه محبت و توجه شما را نسبت به آن ها کم مي کند. چنين عکس العمل هايي بسيار شايع هستند و شما بايد سعي کنيد اين موقعيت را براي آن ها توجيه کنيد و توضيح دهيد. اطمينان خاطر دادن به آن ها به اين صورت که به آن ها بگوييد که ناخواسته باردار شده ايد، و اينکه آن ها جاي خاص خود را در خانواده خواهند داشت و مثل گذشته مورد توجه و محبت قرار خواهند گرفت، لازم و ضروري است.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).