شنبه، 26 فروردين 1391

پرسش :

در دوران بارداری چگونه مي توانم ظاهر خودم را خوب جلوه دهم؟

پاسخ :
‏دوران بارداري بدنتان را به گونه اي تغيير مي دهد که ممکن است اصلاً انتظار آن را نداشته باشيد. همان طور که شکم شما بزرگ مي شود، بر روي پوست، مو، دندان ها و حتي ناخن هاي شما نيز تأثير مي گذارد. بنابراين لازم است که در دوران بارداري بيشتر مراقب خودتان باشيد. اگر در اواخر دوران بارداري احساس مي کنيد که خيلي بزرگ و چاق شده ايد، مي توانيد به خودتان برسيد؛ مثلاً، عطردرماني، ماساژ و ديگر روش هاي درماني لذت بخش روش هايي هستند که مي توانيد با استفاده از آن ها به خود کمک کنيد تا احساس بدي نسبت به ظاهر خودتان نداشته باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).