يکشنبه، 27 فروردين 1391

پرسش :

در دوران بارداری داروهاي مکمل را از کجا مي توانم تهيه کنم؟

پاسخ :
داروهاي هوميوپاتي و گياهي را مي توانيد از عطاري ها تهيه کنيد يا از داروخانه هايي بخريد که اين گونه داروها را عرضه مي کنند. اين داروخانه ها کارکنان تحصيل کرده ‏اي دارند که در اين زمينه مي توانند توضيحاتي هم به شما بدهند. شما خودتان هم مي توانيد داروهاي گياهي را آماده کنيد. اما اگر خودتان مي خواهيد اين کار را انجام دهيد، حتماً طبق دستور طرز تهيه آن عمل کنيد و مقدارهاي ذکر شده را با دقت بسيار انتخاب نماييد. اگر تحت درمان هاي ديگري چون رفلکسولوژي يا طب سوزني يا عطر درماني قرار گرفته ايد، در مورد طريقه مصرف داروها به يک پزشک واجد شرايط مراجعه کنيد و از توصيه هاي او بهره ببريد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).