يکشنبه، 27 فروردين 1391

پرسش :

هر چند وقت يکبار بايد در دوران بارداری وزرش کنم؟

پاسخ :
‏خوب است که چند روز در هفته وزش کنيد، اما بهتر است در انجام تمرينات تنوع داشته باشيد؛ مثلاً يک روز را به شنا، يک روز به پياده روي، يک روز به يوگا و يا شرکت در کلاس هاي ورزشي اختصاص دهيد. اگر به اين روش ورزش کردن عادت کرده باشيد مي توانيد تا مدت طولاني آن را ادامه دهيد، اما هرگاه که احساس خستگي کرديد ديگر آن ها را انجام ندهيد. با اين وجود، اگر به تازگي ورزش را شروع کرده ايد بايد با انجام تمرينات بسيار آهسته و آرام و به تدريج توان و بنيه بدني خود را تقويت کنيد. تمرينات کششي را هر روز کمي بيشتر از روز قبل انجام دهيد و سعي نکنيد تمرينات سخت و سنگين را يک شبه انجام دهيد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).