دوشنبه، 28 فروردين 1391

پرسش :

آيا مي توانم به سر کار رفتن دردوران بارداري ادامه دهم؟

پاسخ :
در بعضي از مراحل دوران بارداري تان خوب است که کار کنيد. اما نه در تمام مراحل آن. کار کردن در اواخر دوران بارداري ممکن است به فشار جسمي در شما منجر شود، اما مزايايي هم دارد: موجب مي شود که در طول روز با دوستان و آشناياني ارتباط داشته باشيد؛ شما را به طرف زندگي عادي و طبيعي هدايت مي کند و مهم نيست که بدنتان چقدر تغيير کرده است. در حقيقت، انجام امور روزمره به اين مطلب اشاره دارد که شما طبيعي هستيد و هيچ گونه بيماري و اختلال مربوط به دوران بارداري در شما وجود ندارد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).