دوشنبه، 28 فروردين 1391

پرسش :

آيا هنگامي که باردارهستم در ماشين مي نشينم، بايد کمربند ايمني ببندم؟

پاسخ :
در حال حاضر طبق قوانين راهنمايي و رانندگي، بستن کمربند ايمني الزامي است. باردار بودن، شما را از اين قانون مستثنا نمي کند، مگر اينکه از طرف پزشکتان گواهي داشته باشيد. چون شکمتان بزرگ شده، بستن کمربند ايمني استاندارد ممکن است براي شما نارحت کننده باشد، از اين رو، بهتر است کمربند را طوري تنظيم کنيد که در آن احساس راحتي داشته باشد تا در حين تصادف اتفاقي براي شما نيفتد. اگر تصادف کرديد و در آن لحظه احساس کرديد که هيچ آسيبي به شما وارد نشده است باز هم لازم است پزشک متخصص زنان و زايمان شما را به طور کامل معاينه کند. در موارد بسيار نادر ممکن است اتفاق بيفتد که کمربند ايمني به جفت يا رحم آسيب برساند.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).