دوشنبه، 28 فروردين 1391

پرسش :

آيا در دوران بارداري مي توانم مسافرت هوايي داشته باشم؟

پاسخ :
به طور طبيعي دليلي وجود ندارد که نتوانيد با هواپيما مسافرت کنيد، مگر اينکه بيماري خاصي چون پره اکلامپسي داشته باشيد. اکثر خطوط هوايي براي زنان باردار از هفته 32 ‏ممنوعيت پرواز دارند (البته زمان در نظر گرفته شده در خطوط هوايي مختلف متفاوت است) و به شما اجازه سوار شدن به هواپيما را نخواهند داد؛ چراکه ممکن است احتمال خطر زايمان داشته باشيد. بعضي از پروازهاي طولاني مدت با مسافت طولاني تقريباً هفته 24 نيز در شما ناراحتي شديد به وجود مي آورد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).