سه‌شنبه، 29 فروردين 1391

پرسش :

مي خواهم به منطقه اي سفر کنم که در آنجا مالاريا شيوع دارد، آيا مي توانم در دوران بارداری داروهاي ضد مالاريا مصرف کنم؟

پاسخ :
بايد سعي کنيد احتمال خطر ابتلا به مالاريا را در دوران بارداري تان کاهش دهيد؛ زيرا به سقط جنين و زايمان زودرس منجر مي گردد. سعي کنيد در طول سه ماهه اول بارداري تان از سفر به منطقه اي که مالاريا در آنجا شيوع دارد، اجتناب کنيد. بررسي اينکه براي پيشگيري از اين بيماري از چه داروهايي مي توانيد استفاده کنيد، بسيار اهميت دارد. بعضي از داروهاي ضد مالاريا با هشدار تجويز مي شوند و بعضي ديگر اصلاً در دوران بارداري تجويز نمي شوند. مراقبت باشيد که حشره اي شما را نيش نزند و تا جايي که برايتان امکان دارد بدنتان را بپوشانيد و از پشه بند استفاده کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).