سه‌شنبه، 29 فروردين 1391

پرسش :

اگر دوران بارداری در تعطيلات حالم خوب نباشد مي توانم آنتي بيوتيک مصرف کنم؟

پاسخ :
فقط در صورتي مي توانيد خودتان آنتي بيوتيک مصرف کنيد که آموزش کمک هاي اوليه را گذرانده باشيد و در اين زمينه اطلاعات کافي داشته باشيد، در غير اين صورت، بعيد به نظر مي رسد که بدانيد چه آنتي بيوتيکي براي درمان چه بيماري عفوني مؤثر واقع مي شود. حتي ممکن است با مصرف نادرست يک آنتي بيوتيک مشکلات و عوارضي را هم براي خود به وجود آوريد. بهترين توصيه در اين زمينه براي شما اين است که قبل از سفر، آدرس پزشک ها و درمانگاه هاي محلي آنجا را داشته باشيد تا در مواقع لزوم به آن ها مراجعه کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).