سه‌شنبه، 29 فروردين 1391

پرسش :

در صورت بروز چه مشکلاتي در دوران بارداری لازم مي شود که با پزشک مشورت کنم؟

پاسخ :
‏با توجه به اينکه بدن شما در دوران بارداري متحمل تغييرات بسياري مي شود، بنابراين، ممکن است دچار مشکلاتي شويد که اکثر آن ها طبيعي هستند و به مراقبت خاصي نياز ندارند. اما گاهي هم مشکلات جدي تري همچون بيماري هاي عفوني يا ديابت ممکن است در دوران بارداري براي شما پيش آيد که در اين صورت لازم است به پزشک متخصص بيماري هاي زنان و زايمان، ماما يا متخصصان ديگر مراجعه کنيد. هميشه براي پزشک يا ماما به طور کامل توضيح دهيد که چه اتفاقي برايتان افتاده است تا اينکه آن ها بتوانند به شما آرامش خاطر بدهند و مراقبت هاي لازم را براي شما به عمل آورند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).