سه‌شنبه، 29 فروردين 1391

پرسش :

آيا مي توانم به دلخواه خودم و بي دليل زايمان سزارين داشته باشم؟

پاسخ :
‏خير. ضرورتي ندارد که چنين کاري انجام دهيد. با اين وجود، اگر دوران بارداري شما همراه با مراقبت هاي ويژه باشد، يقيناً مشکلات بيشتري برايتان پيش خواهد آمد که در اين صورت مي توانيد سزارين کنيد. اگر تمايل داريد زايمان طبيعي انجام دهيد، اما مجبور باشيد سزارين کنيد، نبايد اصرار کنيد که زايمان طبيعي انجام دهيد و بر عکس، در صورتي که براي زايمان طبيعي مشکلي نداريد، براي سزارين اصرار نکنيد. در حقيقت بايد در ذهن خود اين گونه مجسم کنيد که انجام زايمان طبيعي يا سزارين نبايد اهميت چنداني براي شما داشته باشد. در واقع، تولد نوزادي سالم و سرحال مهم است.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).