سه‌شنبه، 29 فروردين 1391

پرسش :

دوران بارداري دشواري را سپري کرده ام. آيا مي توانم در خانه زايمان کنم؟

پاسخ :
اگر پزشکان متخصص تشخيص دهند که عوارضي براي شما به همراه دارد، ممکن است انجام زايمان در خانه را به شما توصيه نکنند. بنابراين، بهتر است به توصيه آن ها توجه داشته باشيد و زايمان را در بيمارستان و تحت نظر و مراقبت خاص آن ها با اطمينان بيشتري انجام دهيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).