چهارشنبه، 30 فروردين 1391

پرسش :

کلستاز چيست وبرای دوران بارداری خطر ناک است ؟

پاسخ :
يک بيماري نسبتاً نادر در دوران بارداري است که به علت نقص کار کبد به وجود مي آيد. نخستين علامت آن معمولاً خارش تمام بدن است و شدت خارش در دست ها، پاها، شکم و پشت بيشتر است. معمولاً دانه هاي پوستي (جوش) ديده نمي شود. اگر بيماري وخيم تر شود شما ممکن است احساس بي حالي، مدفوع بي رنگ و ادرار تيره داشته باشيد. ممکن است براي کاهش ميزان خارش بدن براي شما قرص اسيد اورسودي اکسي کوليک و ويتامين کا به مدت دو تا چهار هفته قبل از تاريخ زايمان تجويز گردد تا اطمينان حاصل شود که بيماري کبد بر روي توانايي خون شما براي لخته شدن تأثير نگذارد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).