چهارشنبه، 30 فروردين 1391

پرسش :

باردار شدن در بالاي چهل سال چه خطراتي براي من در پي خواهد داشت؟

پاسخ :
احتمال خطر ابتلا به سندرُم داون در جنين بيشتر مي شود، لازم است تحت مراقبت بيشتر قرار بگيريد. با توجه به وضع جسماني و سلامتي شما در دوران بارداري قبلي، ممکن است به خاطر بالا بودن سنتان، بدن شما از لحاظ فيزيکي نسبت به قبل که سنتان کمتر بود، بيشتر تحت تأثير قرار بگيرد. با اين وجود، به طور ناخودآگاه بدين معنا نيست که تنها به خاطر سنتان دوران بارداري و زايمان دشوارتري داشته باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).