پنجشنبه، 31 فروردين 1391

پرسش :

چه موقع پره کلامپسي به اکلامپسي دردوران بارداری تبديل مي شود؟

پاسخ :
اگر پره اکلامپسي تحت مراقبت و درمان دقيق قرار نگيرد به اکلامپسي تبديل مي شود. در مراحل آخر پره اکلامپسي اتفاق مي افتد که ممکن است قبل از زايمان، در طول مدت زايمان، يا بعد از زايمان باشد و احتمال خطر مرگ را براي جنين و مادر به همراه داشته باشد. خوشبختانه در حال حاضر اکلامپسي بسيار به ندرت اتفاق مي افتد؛ چرا که پزشکان قبل از اينکه پره اکلامپسي بخواهد به اکلامپسي تبديل شود، آن را درمان مي کنند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).