پنجشنبه، 31 فروردين 1391

پرسش :

چرا بايد براي درمان پره اکلامپسي دارو مصرف کنم، آيا اين داروها دردوران بارداری بي خطر هستند؟

پاسخ :
‏اگر به اين بيماري مبتلا شده باشيد، ممکن است لازم باشد داروهايي مصرف کنيد که فشار خون شما را پايين بياورد. البته پره اکلامپسي برطرف نمي شود. اما تأثيرات جانبي بالا رفتن فشار خون را در شما کاهش مي دهد. چند نوع دارو وجود دارد که براي درمان اين بيماري در دوران بارداري مورد استفاده قرار مي گيرد. همه اين داروها براي شما و جنينتان بي خطر هستند. رايج ترين دارويي که مورد استفاده قرار مي گيرد متيل دوپا است، اما داروهاي ديگري هم مورد استفاده قرار مي گيرند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).