پنجشنبه، 31 فروردين 1391

پرسش :

آيا خونريزي دهانه رحم در بارداری نگران کننده است؟

پاسخ :
‏افزايش استروژن در دوران بارداري، موجب قرمز شدن و التهاب دهانه رحم مي شود که به آن اروزيون (erosion) مي گويند. معمولاً بعد از زايمان، برطرف مي شود. گاهي اوقات ممکن است دهانه رحم شما به ويژه بعد از انجام آميزش جنسي، کمي خونريزي داشته باشد. اگر نتيجه آزمايش تست سرطان رحم (پاپ اسمير) شما غير عادي باشد، خونريزي، بيشتر بايد مورد توجه قرار بگيرد و بايد به پزشک مراجعه کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).