جمعه، 1 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا احتمال دارد که زايمان زودرس داشته باشم؟

پاسخ :
‏بله. به احتمال زياد دو قلوها زودتر به دنيا مي آيند. اگر دو قلو باردار باشيد، احتمالاً در هفته 34 تا 38 و اگر سه قلو باردار باشيد احتمالاً در هفته 32 تا 36 مي توانيد زايمان کنيد. اين موضوع تا اندازه اي به خاطر اضافه وزني است که تحمل مي کنيد و به خاطر مايع آمنيوتيک است که رحم شما را مي کشد و فشار بيشتري بر روي دهانه رحمتان وارد مي شود. اگر نوزادان شما زودتر از موعد مقرر به دنيا بيايند، احتمالاً کوچک تر از نوزاداني خواهند بود که به موقع به دنيا مي آيند و ممکن است لازم باشد مدتي در بخش مراقبت هاي ويژه (در دستگاه) تحت مراقبت باشند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).