جمعه، 1 ارديبهشت 1391

پرسش :

دو قلو باردارم و سر دوقلوها پایین رحم است، آيا احتمال دارد به صورت سزارين زايمان کنم؟

پاسخ :
بله. در مورد دو قلوها يا چند قلوها به ويژه هنگامي که سر آن ها به طرف پايين رحم نباشد، احتمال بيشتري مي رود که سزارين انجام شود. در اين شرايط، سزارين معمولاً با حضور يک پزشک متخصص بيماري هاي زنان و زايمان و يک گروه از متخصصان و پرسنل حرفه اي و ماما، متخصص بيهوشي و پزشک متخصص اطفال انجام مي گيرد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).