جمعه، 1 ارديبهشت 1391

پرسش :

دو قلو باردار هستم آيا مي توانم به اصرار خودم زايمان طبيعي داشته باشم؟

پاسخ :
بنا به دلايل ذکر شده در پرسش هاي قبل، انجام زايمان طبيعي (واژينال) در مورد دو قلوها بسيار خطرناک تر از زايمان طبيعي در يک قلوهاست. از پزشک خود بخواهيد که دقيقاً برايتان توضيح دهد که چرا بايد سزارين کنيد. بعيد است که او بگويد فقط به خاطر اينکه سزارين، روشي استاندارد زايمان دو قلوها و چند قلوهاست، بايد سزارين شويد. احتمالاً دلايل خاصي براي شما ذکر خواهد کرد که از زايمان طبيعي اجتناب کنيد. با اين وجود، هميشه اين حق به شما داده مي شود تا اگر کاملاً مطمئن هستيد، توصيه هاي پزشک را نپذيريد و مطابق ميل خود عمل کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).