جمعه، 1 ارديبهشت 1391

پرسش :

قبل از زايمان در بيمارستان چه برنامه اي بايد ترتيب دهم؟

پاسخ :
کارهايي وجود دارند که لازم است قبل از رفتن به بيمارستان، ترتيب انجام آن ها را بدهيد تا همه چيز طبق برنامه و منظم پيش رود و دردسري براي شما ايجاد نکند. فهرستي از شماره تلفن آشنايان يا اقوام خود تهيه کنيد که در صورت لزوم بتوان با آن ها تماس گرفت. اين شماره ها را به حافظه تلفن همراه خود بسپاريد و يا در دفترچه اي يادداشت کرده و به شخصي که همراه شما به بيمارستان آمده است بدهيد. لازم است شماره تلفن مامايي که براي انجام معاينات دوران بارداري با او در ارتباط بوديد يا شماره بخش زايمان بيمارستان و شماره تلفن کسي که قرار است هنگام زايمان کنار شما باشد نيز به اين فهرست اضافه کنيد. پرونده پزشکي خود را نيز دم دست و آماده بگذاريد.
براي رفتن به بيمارستان برنامه ريزي کنيد؛ چرا که وقتي انقباضات و دردهاي زايمان شروع شود، شما نمي توانيد خودتان رانندگي کنيد و نبايد هم اين کار را انجام دهيد؛ زيرا خطرناک است. اگر کسي نيست که شما را به بيمارستان برساند، آژانس بگيريد يا اينکه با فوريت هاي پزشکي اورژانس (115) تماس بگيريد تا برايتان آمبولانس بفرستند. اگر بچه ديگري هم داريد که در خانه تنهاست، بايد از قبل برنامه ريزي کرده و از کسي بخواهيد که به خانه شما بيايد تا زماني که شما نيستيد از او مراقبت کند. بايد طوري برنامه ريزي کرده و به آن شخص بگوييد که حتي اگر مجبورشديد نيمه شب به بيمارستان برويد، او بتواند به خانه شما بيايد تا از بابت کودکتان نگراني نداشته باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).