جمعه، 1 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا زايمان در خانه به اندازه زايمان در بيمارستان بي خطر است؟

پاسخ :
اگر دوران بارداري تان را طبيعي و بدون مشکل سپري کرده باشيد و پيش بيني مي شود که زايمان شما هم به راحتي انجام شود، دليلي وجود ندارد که زايمان در خانه خطرناک باشد. مي توانيد براي اطمينان خاطر بيشتر در اين باره با ماما مشورت کنيد و نظر او را جويا شويد که زايمان شما کجا انجام بگيرد، بي خطرتر خواهد بود.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).