شنبه، 2 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر در حين زايمان مشکلي پيش آيد، چه اتفاقي خواهد افتاد؟

پاسخ :
اگر مشکلي برايتان پيش بيايد و ماما تنواند کاري انجام دهد، فوراً با اورژانس (115‏) تماس خواهد گرفت و شما را به بيمارستان خواهد رساند. به همراه شما به بيمارستان مي آيد و در کنار تيم متخصص پزشکي زايمان شما را انجام مي دهد. اگر برنامه ريزي کرده بوديد که زايمان را در خانه انجام دهيد و چنين مشکلي پيش آيد، نبايد نااميد و نگران شويد، بلکه بهتر است آرامش خود را حفظ کنيد و نسبت به اينکه به بيمارستان انتقال داده مي شويد، بدبين نباشيد. به خاطر داشته باشيد که مهم ترين مسئله براي ماما به دنيا آوردن نوزاد بدون هيچ مشکلي مي باشد، حال چه اينکه در خانه زايمان کنيد يا در بيمارستان، آنچه که اهميت دارد سلامت شما و نوزادتان است.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).