شنبه، 2 ارديبهشت 1391

پرسش :

مزاياي استفاده از مسکن هاي طبيعي هنگام زايمان چيست؟

پاسخ :
‏فشار روحي و استرس هنگام زايمان، تنش و اضطراب را افزايش و توانايي شما را براي کنار آمدن با درد زايمان کاهش مي دهد. روش هاي طبيعي تسکين درد يا محرک هاي سرگرم کننده و آرامش بخش، مانند ماساژ، موجب تحريک بدن شما مي شود تا اندورفين (يک ماده مسکن که خود بدن آن را توليد مي کند و به تسکين درد شما کمک خواهد کرد) آزاد کند. اين مسکن استرس را کاهش داده و موجب مي شود تا شما کنترل بيشتري بر زايمانتان داشته باشيد. چه بخواهيد زايماني کاملاً طبيعي داشته باشيد و چه زايمان طبيعي همراه با استفاده از تسکين دهنده هاي درد، بايد از قبل برنامه خود را تنظيم کنيد و آماده باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).