شنبه، 2 ارديبهشت 1391

پرسش :

چرا براي تسکين دردم قبل از زایمان بايد از بي حسّي اپيدورال استفاده کنم؟‏

پاسخ :
هنگامي که خودتان يا پزشک متخصص زنان و زايمان يا ماما متوجه شويد که درد شما بيشتر از آن است که بتوانيد آن را تحمل کنيد، لازم است از روش بي حسّي اپيدورال براي تسکين دردتان استفاده شود. در صورتي که جنين در وضعيت خلفي قرار گرفته باشد و انقباضات قوي رحم منجر به پيشرفت زايمان نشود، به احتمال زياد، شما به بي حسّي اپپدورال نياز پيدا مي کنيد. اگر لازم باشد سزارين کنيد يا زايمان شما با فورسپس انجام شود يا چند قلو باردار باشيد، يا جنين با پا قرار گرفته باشد نيز ممکن است از بي حسّي اپيدورال استفاده شود. پزشک يا ماما درباره لزوم انجام اين روش با شما صحبت خواهند کرد، اما تصميم نهايي بر عهده خود شماست.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).