شنبه، 2 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا مي توانم با استفاده از بي حسّي اپيدورال، زايمان سزارين داشته باشم؟

پاسخ :
انجام زايمان سزارين با استفاده از بي حسي اپيدورال ترجيحاً بهتر از بي حسي عمومي بدن است؛ چراکه مي توانيد همه چيز را مشاهده کنيد و به محض تولد نوزادتان او را در آغوش خود بگيريد. مهم تر از همه اينکه بي حسي اپيدورال براي شما بي خطرتر از بي حسي عمومي است. بي حسي اپيدورال موجب مي شود که شما به خواب نرويد و لازم نباشد که مدت طولاني پس از انجام عمل سزارين در بي هوشي به سر ببريد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).