يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر هنگام پاره شدن کيسه آب مسئله نگران کننده اي پيش آمده باشد، چگونه متوجه خواهم شد؟

پاسخ :
هنگام پاره شدن کيسه آب، مايعي به رنگ سبز تيره مشاهده کرديد، بدين معناست که کيسه آب حاوي مِکونيوم (ماده لزجي که در روده جنين وجود دارد) است که معمولاً در نخستين فعاليت هاي روده پس از تولد دفع مي شود. اگر اين ماده زودتر دفع شود بدين معناست که جنين دچار مشکل شده و در وضعيت اضطراري قرار دارد و شما بايد فوراً با ماما تماس بگيريد. همچنين اگر مقدار زيادي خون مخلوط با مايع از شما دفع شد يا اينکه پس از پاره شدن کيسه آب، خونريزي به صورت خون روشن و تازه داشتيد، لازم است که به طور دقيق معاينه شويد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).