يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر تصور کنم که زايمانم نزديک است، چه کاري بايد انجام دهم؟

پاسخ :
‏انقباضات واقعي مربوط به زايمان بسيار منظم و پشت سر هم اتفاق مي افتند و هر لحظه شديدتر و تندتر مي شوند. اگر تصور مي کنيد زايمانتان نزديک است، با ماما يا بخش زايمان بيمارستان تماس بگيريد. به احتمال زياد ماما براي معاينه شما خواهدآمد. اما اگر زايمانتان شروع شده باشد، از شما مي خواهند تا خودتان را به بيمارستان برسانيد. به خاطر داشته باشيد که پرونده پزشکي مربوط به معاينات دوران بارداري و ساک مخصوص وسايل زايمان را نيز همراه خود به بيمارستان ببريد. سعي کنيد اضطراب و ترس نداشته باشيد؛ چراکه از قبل براي اين لحظه آماده شده ايد و زمان زيادي هم داريد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).