يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر زايمانم نزديک باشد و در خانه تنها باشم، بايد خودم تا بيمارستان رانندگي کنم؟

پاسخ :
خير، زيرا کار خطرناکي است. اگر انقباضات دردناکي داريد و کيسه آب شما نزديک است که پاره شود (يا پاره شده است) نه تنها رانندگي براي شما دشوار خواهد بود، بلکه ممکن است در راه، خطراتي هم براي شما به وجود آورد (تصادف). سعي کنيد از قبل براي اين کار برنامه ريزي کنيد و از يکي از دوستان يا همسايگان خود بخواهيد که شما را تا بيمارستان برسانند. اگر چنين چيزي امکان پذير نيست، آژانس بگيريد يا از اورژانس (115) آمبولانس بگيريد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).