يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر زايمانم شروع شده باشد و به بيمارستان نرسيده باشم، چه کاري بايد انجام دهم؟

پاسخ :
شما بايد به نزديک ترين بخش مربوط به مادران و نوزادان مراجعه کنيد. اگر در آمبولانس اورژانس باشيد، آن ها نيز شما را به نزديک ترين بيمارستان خواهند رساند. بهتر است همواره نزديک ترين بيمارستان به محل زندگي تان را انتخاب کنيد. اگر خودتان به تنهايي به بيمارستان مي رفتيد و هنوز به بيمارستان نرسيده زايمانتان شروع شد، به نزديک ترين درمانگاه مراجعه کنيد تا آن ها اقدامات لازم را براي شما انجام دهند و سپس شما را به بيمارستاني که از قبل براي زايمانتان رزرو کرده ايد، انتقال دهند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).