يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

بيمارستان، محيط بسيار بزرگي است، دقيقاً بايد برای زایمان به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ :
در اکثر بيمارستان ها، بخش مادران و نوزادان جداي از بخش هاي ديگر است و اغلب 24 ساعته باز است. بهتر است چند هفته قبل از زايمانتان به بيمارستان برويد و دقيقاً بدانيد که بخش زايمان آن در کدام قسمت قرار دارد. بنابراين، هنگامي که حتي مجبور مي شويد براي زايمان نيمه شب يا صبح خيلي زود به بيمارستان مراجعه کنيد، ديگر نگران نخواهيد بود و با آرامش خاطر به بخش مربوطه مراجعه خواهيد کرد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).