يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا مي توانم در بيمارستان بمانم تا زايمانم شروع شود؟

پاسخ :
اين مسئله يک نگراني شايع در ميان زنان باردار است که مي خواهند به بيمارستان بروند و چند روز آنجا بمانند تا نوزادشان متولد شود و سپس به خانه باز گردند. اصلاً نگران نباشيد. فقط در صورتي جاي نگراني وجود دارد که زايمانتان نزديک باشد، يا به بيماري خطرناکي همچون پره اکلامپسي مبتلا باشيد، يا بنا به دليل ديگري لازم باشد که در بيمارستان بمانيد تا تحت کنترل و درمان قرار بگيريد. هنگامي که شما و جنينتان معاينه شديد و همه چيز خوب پيش مي رفت و هيچ مشکلي وجود نداشت، شما را مرخص مي کنند تا به خانه برويد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).