يکشنبه، 3 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا مي توانم بگويم که نمي خواهم القاي زايمان داشته باشم؟

پاسخ :
‏اين حق شماست که درباره هر توصيه اي که به شما مي شود قدرت تصميم گيري و انتخاب داشته باشيد و حتي در پاسخ آن بگوييد: «نه». اما با همه اين اوصاف، ‏هنگامي که القاي زايمان به شما توصيه مي شود، حتماً دليل قانع کننده اي براي آن وجود دارد. بنابراين، بهتر است در اين باره با پزشک يا ماما صحبت کنيد و هر سؤالي که داريد از آن ها بپرسيد. اگر پاسخ هاي آن ها شما را قانع کرد، توصيه آن ها را بپذيريد و انجام دهيد. کار عاقلانه اي نيست که بدون توجه و آگاهي از خطرات مربوط به انجام ندادن آن توصيه، هم براي خود و هم براي جنينتان، از انجام آن امتناع کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).