دوشنبه، 4 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا در مرحله اول زایمان به مسکن نياز دارم؟

پاسخ :
بستگي به ميزان شدت انقباضات و تشخيص ماما يا پزشک دارد که آيا شما مي توانيد اين درد را تحمل کنيد يا نه. اگر تشخيص دهند که استفاده از مسکن لازم است، نظر شما را هم در اين باره مي پرسند. اگر واقعاً لازم باشد از مسکن استفاده کنيد بهترين زمان تجويز آن، مرحله اول زايمان است.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).