دوشنبه، 4 ارديبهشت 1391

پرسش :

در فاصله مرحله اول و دوم زایمان چه اتفاقي مي افتد؟

پاسخ :
پس از اينکه دهانه رحم به طور کامل باز شد، غالباً يک دوره مدت زماني قبل از شروع مرحله دوم وجود دارد، اما هميشه چنين دوره اي وجود ندارد (يعني اعمال فشار براي خروج جنين). شما ممکن است متوجه اين فاصله ــ به اصطلاح ــ انتقال شويد؛ يعني يکي از دشوارترين مراحل زايمان.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).