دوشنبه، 4 ارديبهشت 1391

پرسش :

در چه مرحله اي بند ناف قطع مي شود؟

پاسخ :
به روش کار پزشک و ماما بستگي دارد، اما معمولاً بند ناف فوراً با گيره گرفته مي شود. با اين وجود، يک عقيده و نظر وجود دارد که مي گويد نوزاد شما مي تواند از خون و اکسيژني که از طريق جفت دريافت مي کند در طي مدت ده دقيقه اول بدو زايمان نيز بهره ببرد و اينکه بند ناف بايد سالم و دست نخورده باقي بماند تا اينکه ضربان آن متوقف شود. به بند ناف گيره مي زنند. گيره اي که به بند ناف نوزادتان وصل شده است، تقريباً ده روز پس از زايمان خواهد افتاد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).