دوشنبه، 4 ارديبهشت 1391

پرسش :

آیا ممکن است بعد از زایمان بخيه بزنم وچه موقع بخيه لازم مي شود؟

پاسخ :
‏بعضي از پارگي ها و بريدگي هاي کوچک پوست مهبل به طور طبيعي بهبود پيدا خواهند کرد و نيازي به بخيه ندارند. اما پارگي هاي بيشتر که ماهيچه ها و عضلات اطراف مهبل را تحت تأثير قرار مي دهند لازم است که بخيه زده شوند تا به طور کامل بهبود پيدا کنند و از بروز خونريزي جلوگيري شود.
به محض خروج جفت اگر خونريزي داشته باشيد، لازم است بخيه بزنيد. در غير اين صورت، ابتدا ماما به شما و نوزادتان اجازه مي دهد تا کمي استراحت کنيد؛ زيرا اگر بلافاصله پس از خروج جفت بخيه زده شود، با درد اندکي همراه خواهد بود. اما اگر مدت زيادي استراحت کنيد و بين آن فاصله بيفتد، درد آن بيشتر خواهد شد و همچنين اثر مسکني هم که در طول زايمان استفاده کرده ايد، از بين مي رود.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).