سه‌شنبه، 5 ارديبهشت 1391

پرسش :

چه مدت بايد در بخش زايمان بمانم؟

پاسخ :
معمولاً چند ساعت بعد از زايمان در اين بخش خواهيد بود. اگر لازم باشد بخيه زده شويد، اين کار انجام خواهد شد و اگر امکان داشته باشد مي توانيد دوش بگيريد. سپس به بخش ديگري انتقال داده خواهيد شد. اگر فقط چند ساعت در بيمارستان بمانيد، پزشک متخصص کودکان، معاينات لازم نوزاد شما را نيز انجام خواهد داد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).