سه‌شنبه، 5 ارديبهشت 1391

پرسش :

چرا برخي از زايمان ها نسبت به ساير زايمان ها طولاني تر مي باشند؟

پاسخ :
زايمان، بنا به دلايل گوناگوني ممکن است آهسته تر پيش رود. ممکن است نوزاد نسبتاً بزرگ باشد يا سر او در جهت درست قرار نگرفته باشد. (پشت او به طرف پشت شما باشد، يعني اکسي پوت خلفي و يا ساير قرارها مثل قرار عرضي سر) انقباضات ممکن است به اندازه کافي شديد ‏و هماهنگ نباشند تا زايمان را پيش ببرند، يا اينکه همه اين عوامل با هم وجود داشته باشد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).