سه‌شنبه، 5 ارديبهشت 1391

پرسش :

ديستِرسِ جنيني يعني چه؟

پاسخ :
معمولاً هنگامي اتفاق مي افتد که جريان خوني که از طريق جفت به جنين مي رسد، کاهش يابد، به نحوي که جنين اکسيژن کافي دريافت نمي کند. اين حالت بدين معناست که زايمان بايد هر چه سريع تر انجام شود. اگر کاهش جريان خون شديد باشد، پزشک متخصص زنان و زايمان تصميم مي گيرد تا زايمان را به صورت سزارين انجام دهد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).