سه‌شنبه، 5 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر زايمان زودرس داشته باشم، چه اتفاقي مي افتد؟

پاسخ :
تقريباً 5 درصد از زايمان ها، قبل از ‏هفته 37 بارداري انجام مي شود. اگر نوزاد شما بين هفته 34 تا 37 متولد شود، بعد از تولد، به احتمال زياد بايد تحت مراقبت ويژه قرار بگيرد. با اين وجود، اگر قبل از هفته 30 زايمان کنيد، نوزاد شما بسيار نارس خواهد بود و در بخشي مخصوص نوزادان نارس براي مدتي تحت مراقبت ويژه قرار خواهد گرفت.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).