سه‌شنبه، 5 ارديبهشت 1391

پرسش :

آمبولي مايع آمنيوتيک در زایمان چيست؟

پاسخ :
بيماري بسيار نادري است که در زايمان هاي سن بالا يا در لحظه تولد اتفاق مي افتد. به علت نشت کردن مايع آمنيوتيک به داخل جريان خون شما موجب واکنش آلرژي زا مي شود، تنفس برايتان دشوار مي شود و سيستم انعقاد خون را به هم مي ريزد. اين بيماري غير قابل پيش بيني و بسيار خطرناک است، اما خوشبختانه بسيار به ندرت اتفاق مي افتد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).