چهارشنبه، 6 ارديبهشت 1391

پرسش :

چه آزمايش هايي انجام مي دهند تا علت مرگ جنين را متوجه شوند؟

پاسخ :
‏در بيمارستان و کشورهاي مختلف اين آزمايش ها متفاوتند. آزمايش اصلي که انجام مي دهند، آزمايش خون است تا متوجه شوند که آيا شما مبتلا به ديابت هستيد يا نه، آيا سلول هاي خوني جنين وارد جريان خون شما شده است يا نه، آيا آنتي بادي هايي به صورت خود به خود بر روي بدن جنين يا جفت اثر گذاشته اند يا نه. نمونه هايي گرفته مي شود تا متوجه شوند که آيا شما، جنين يا جفت به بيماري عفوني يا عفونتي مبتلا هستيد يا نه. آزمايش هاي کروموزومي نيز بر روي جنين انجام مي شود. آزمايش هايي نيز بر روي نوزاد مرده انجام مي دهند (کالبد شکافي)؛ چراکه ممکن است اطلاعات ارزشمندي درباره علت مرگ نوزاد به دست آورند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).