چهارشنبه، 6 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا لازم است بر روي نوزاد مرده کالبد شکافي انجام شود؟

پاسخ :
اگر نوزاد بعد از هف‏ته 20 مرده باشد، احتمال بيشتري وجود دارد که کالبد شکافي انجام شود. با اين وجود، به خاطر داشته باشيد که کالبد شکافي ممکن است با نتيجه قطعي مواجه نشود، بنابراين، بايد خودتان را براي اعلام نتيجه آماده کرده باشيد. درباره اينکه در جريان کالبد شکافي چه اتفاقاتي افتاده و آيا اندام هاي نوزاد نيز مورد آزمايش و بررسي قرار گرفته اند يا نه، با شما صحبت مي کنند و شما را هم در جريان خواهند گذاشت. اگر کالبد شکافي انجام شود، شما اين فرصت را خواهيد داشت تا درباره نتايج آزمايش هاي انجام گرفته بر روي نوزاد و شما، با پزشک متخصص زنان و زايمان صحبت کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).