چهارشنبه، 6 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگردر زایمان نتوانند با کمک فورسپس يا واکيوم نوزادم را بيرون بياورند، چه اتفاقي خواهد افتاد؟

پاسخ :
اگر مطمئن نباشند که شما مي توانيد با زايمان طبيعي نوزاد را به دنيا آوريد، شما را به اتاق عمل مي برند تا از فورسپس و واکيوم به صورت آزمايشي استفاده کنند تا ببينند آيا انجام زايمان طبيعي براي شما امکان پذير است يا نه. اما اگر جنين در وضعيت مناسب قرار نگرفته باشد، يا اينکه خيلي درشت باشد، بايد زايمان شما به صورت سزارين انجام شود و اگر از قبل شما را به اتاق عمل برده باشند، قطعاً اين کار با سرعت بيشتري انجام خواهد گرفت.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).