چهارشنبه، 6 ارديبهشت 1391

پرسش :

زایمان سزارين انجام داده ام آيا مي توانم شير خودم را به نوزادم بدهم؟

پاسخ :
بله. با اين وجود، اگر سزارين انتخابي انجام داده باشيد، مدت زمان بيشتري طول مي کشد تا در سينه هاي شما شير توليد شود. اگر از بي هوشي عمومي استفاده شده باشد نيز چند ساعت طول مي کشد تا اثر دارو از بدن شما بيرون برود، بنابراين، بهتر است اندکي صبر کنيد و سپس شيردهي را آغاز کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).