چهارشنبه، 6 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر قرار باشد سزارين کنم، آيا حتماً بايد از بي هوشي عمومي استفاده کنم؟

پاسخ :
‏معمولاً از بي هوشي عمومي استفاده مي شود. اما در حال حاضر اين احتمال وجود دارد که بتوانيد از بي حسي اپيدورال يا نخاعي نيز استفاده کنيد. با استفاده از بي حسي اپيدورال شما بيدار هستيد و مي توانيد بلافاصله بعد از تولد نوزادتان، او را ببينيد و در آغوش خود بگيريد. ممکن است چيزهايي را احساس کنيد، اما هيچ دردي احساس نخواهيد کرد. در مورد انجام سزارين اورژانسي، از بي هوشي عمومي استفاده مي شود، فقط در صورتي بي حسي اپيدورال انجام مي دهند که قبلاً تحت اين بي حسّي بوده باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).