پنجشنبه، 7 ارديبهشت 1391

پرسش :

زايمان دو قلويي با يک قلويي چه تفاوتي دارد؟

پاسخ :
تولد دو قلوها هم، مانند دوران بارداري آن ها با احتمال خطر بسيار زيادي مواجه است. بنابراين، زايمان شما در بيمارستان و تحت نظر يک يا چند پزشک متخصص زنان و زايمان، دو نفر پزشک متخصص کودکان و احتمالاً دو نفر ماما انجام خواهد گرفت. اگرچه اکثر زايمان هاي دو قلويي، بدون پيش آمدن هيچ مشکلي انجام مي گيرد، اما احتمال اينکه زايمان با فورسپس يا واکيوم انجام گيرد يا اينکه سزارين شويد، بسيار بيشتر است.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).